Sophie

Een van de buitengewone kwalen die ons grote publiek tegenwoordig kwellen, is een straatongeval waarbij levens en eigendommen worden opgeëist. Zeker, het gevaar van een straatongeval ondermijnt echt en gevaarlijk de aanwezigheid van ons eigen grote publiek. Onze krant schreeuwt in titelteksten praktisch elke dag over de frequentie van straatongevallen in grote mate overal in het land. Levens zijn niet meer beschermd? Zal er ooit een ongeluk op straat gebeuren?

Er is een algemene neiging tot instabiliteit in onze straten. Omdat een straatongeval opnieuw voorkomt, hebben individuen een regeling opgesteld voor aanbevelingen over hoe het geval van een straatongeval kan worden gecontroleerd. Maar bieden we antwoorden voor iets waarvan de oorzaken niet zijn onderscheiden? Mijn mening is vervolgens dat de redenen voor straatongevallen worden gevolgd voordat het wordt gecontroleerd.

Om te beginnen is de erbarmelijke staat van de straten van het land gemiddeld. Zeer beperkte straten en straten zonder straatafdrukken of paden zijn normaal in dit aspect van de wereld. Er zijn een paar gevallen waarin chauffeurs kuilen proberen te ontwijken om snel te crashen met naderende voertuigen. Er zijn tal van gevallen tijdens het rijden; de chauffeur ziet geen naderende voertuigen vanwege de oplopende geologie in onze straten.